Comunicació
del Vi
Taempus és una agència especialitzada en la comunicació del vi. Ubicada al Penedès, la principal regió vitivinícola de Catalunya amb més de 300 cellers i 16.500 hectàrees de vinya, gestiona l'estratègia comunicativa de destacats cellers que tenen en comú l’agricultura ecològica i el respecte per l’entorn.
CORPINNAT és una marca col·lectiva de la Unió Europea que agrupa una desena de cellers del Penedès que elaboren vins escumosos ecològics de qualitat. La marca CORPINNAT l’integren cellers de reconegut prestigi com Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí i Can Descregut.
Disseny, conceptualització, gestió i creació de continguts de la pàgina web
Visita'n el web
Estratègia comunicativa i relació amb els mitjans.
Visita'n el web
Disseny, gestió i creació de continguts de la newsletter.
Estratègia comunicativa i relació amb els mitjans.
Visita'n el web
Gestió i creació de continguts de les xarxes socials
Guionatge i direcció de vídeos
Visita'n el web
Nadal, celler històric penedesenc elaborador de vins blancs i vins escumosos de qualitat Corpinnat.
Estratègia comunicativa i relació amb els mitjans
Visita'n el web
Creació de continguts i eslògans de marca per a la pàgina web
Visita'n el web
Creació de continguts i eslògans de marca per a les xarxes socials
Guionatge i direcció de vídeos corporatius i promocionals
Veure'n el canal
LOXAREL, celler penedesenc de producció ecològica i biodinàmica que elabora vins tranquils i escumosos Clàssic Penedès i ancestrals.
Creació de continguts i eslògans de marca, gestió i manteniment de la pàgina web
Visita'n el web
Estratègia comunicativa i relació amb els mitjans
Creació de continguts i eslògans de marca per a les xarxes socials
Guionatge i direcció de vídeos corporatius i promocionals
Veure'n el canal
Torelló és un celler històric del Penedès que elabora vins tranquils i escumosos de qualitat Corpinnat.
Guionatge i direcció de vídeos corporatius i promocionals
Dossier del vi El Punt Avui
Des del 2016, Taempus coordina i elabora tots els continguts redaccionals de l’especial monogràfic de vins i escumosos que edita anualment el diari El Punt Avui, el més llegit en llengua catalana a Catalunya amb una difusió mitjana de 21.000 exemplars (OJD) i que es distribueix a tot Catalunya.
La Guia de vins de les Illes Balears
L’equip de Taempus manté una estreta col·laboració amb l’equip de La Guia de Vins de Catalunya amb qui ha fet projectes comuns com el guió, edició i muntatge d’un vídeo de suport als cellers en ple confinament per la Covid-19.
Taempus i La Guia de Vins de Catalunya s’han unit aquest 2020 per impulsar La Guia de Vins de les Illes Balears que és previst que s’editi al llarg d’aquest 2021 amb el suport del Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i les principals denominacions d’origen i indicacions geogràfiques protegides de l’arxipèlag.
Per a l’edició d’aquest guia, s’utilitzarà el mateix sistema i software de puntuació que s’utilitza per a La Guia de Vins de Catalunya però amb un equip de tastadors de les Illes Balears. Per reforçar l’equip d’edició, Taempus ha incorporat la periodista Aina Vives que coordina les accions de La Guia a les Illes Balears i elabora els continguts redaccionals de cada celler.