Skip to main content

Comunicació Ambiental

Taempus és una agència de comunicació especialitzada en la gestió relacionada amb el medi ambient, gestió forestal i incendis. L’equip de Taempus té una dilatada experiència en el disseny d'estratègies de comunicació i gestió de mitjans per a la difusió de missatges relacionats amb els valors de respecte de l'entorn, gestió sostenible del territori i foment d'una nova cultura del foc que impliqui la societat civil i les empreses locals en una nova visió que permeti recuperar la gestió forestal com una activitat de valor paisatgístic i econòmic alhora.

30 anys de les ADF a Catalunya

30 anys de les ADF a Catalunya. L’equip de Taempus també ha fet la producció executiva i el guió d’un documental sobre els 30 anys de les Associacions de Defensa Forestal de Catalunya (ADF) on es posen en relleu els valors de la gestió forestal i l'ús controlat del foc com a mètodes per fer front als grans incendis forestals que amenacen el planeta.

Memòries de guix

El documental recull els records que veïns de Vilobí del Penedès i treballadors de les antigues guixeres tenen sobre l’activitat extractiva en un espai que actualment és un parc de gran valor natural i paisatgístic. La voluntat de l’Ajuntament de preservar l’espai es recull en aquest documental que ha de formar part del futur Centre d’Interpretació del Guix d’aquest municipi del Penedès.

Cimera Mundial sobre Seguretat en incendis forestals

Taempus va organitzar i va executar l'estratègia comunicativa, redacció i difusió de continguts i gestió de mitjans de la Cimera Mundial sobre Seguretat en Incendis Forestals que es va celebrar a Barcelona el 2017 sota l'organització de la Pau Costa Foundation, Bombers de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Juntament amb la cimera també van tenir lloc el lliurament dels Wildland Safety Summit Awards concedits per la International Association of Wildland Fire i el primer Congrés Internacional de Cremes Prescrites.

Congrés Art i Paisatge 2017

Taempus va organitzar i va executar el 2017 l'estratègia comunicativa del Congrés d'Art i Paisatge del Penedès, organitzat pel CEPVi, i que precisament buscava posar en valor el territori com un patrimoni a conservar. 

Visita'n el web

Tertúlies del CEPVI

En la mateixa línia de difondre missatges a favor de la sostenibilitat i la gestió del paisatge rural i forestal i la relació entre ells i amb la vida urbana, a partir de 2018, des de Taempus dirigim l’estratègia comunicativa de les  Tertúlies del CEPVI. Són taules rodones on conflueixen empresaris que basen la seva activitat en l’agricultura, el turisme rural, la vinya o el turisme del vi. D’aquestes tertúlies (se’n fan tres a l’any) es recullen les conclusions cada any per poder aportar informació als sectors afectats sobre l’impacte de l’activitat econòmica al paisatge amb un enfoc patrimonial en el sentit ampli (natural i cultural) i territorial. Des del 2020, aquestes tertúlies s’han integrat en el programa curricular de l’Escola Enoturisme de Catalunya.

Des d'El Punt Avui

Des de les pàgines del diari El Punt Avui (el de més tirada en llengua catalana amb més de 21.000 exemplars venuts. OJD 2019) l’equip de Taempus ha realitzat nombrosos reportatges sobre el desenvolupament territorial del Penedès (la major zona vitivinícola de Catalunya on es concentren més de 300 cellers) i el valor de les seves vinyes, com a garantia de biodiversitat i respecte per l’entorn, i font d'ingressos per a una gran part de la població. Des de fa tres anys, Taempus coordina i elabora els continguts del Dossier del Vi, publicació monogràfica anual editada pel diari El Punt Avui, i dedicada íntegrament al sector de la vinya a Catalunya.

 

  • 690 357 860
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.